Inför IS Halmia Herr - Varbergs GIF

Dags för första hemmamatchen

Halmia kommer till spel utan sjukdomsdrabbade Oskar Gustafsson och Anton Holmer, däremot testas två provspelare i Paschal Onyekachi Durugbor och Grace Tanda. 

Paschal har tränat med laget måndag och tisdag denna veckan och spelade match med Brage förra helgen. Den matchen förlorade Brage med 1-2 men Paschal var den som gjorde Brages mål. En offensiv spelare som ska bli kul att se i matchsituation med vårt rödvita gäng.
Grace har tränat med truppen igår och idag och får imorgon visa upp sig i match även han. En ytterforward som förutom att ha tillhört Östersund i Superettan har gjort 50 poäng på 50 matcher dem senaste två säsongerna i division 2. Med 27 mål och 23 assist kan han vara den sista pusselbiten som Halmia saknar offensivt.

För seriekonkurrenterna Varbergs GIF är det årets andra träningsmatch, den första slutade 1-1 förra helgen mot Lilla Träslöv. Bland nyförvärven finns en hel del unga talanger från närområdet men den mest meriterade är utan tvekan Labinot Syla som vänt hem igen efter ett äventyr på högre nivå i Tvååker.

Halmias trupp förutom dem två provspelarna är:
M Påhlsson, V Jarälv, A Hallsö, O Lindh, I Petersson, M Jönsson, E Håkansson, R Bengtsson, H Maatouk, V Lugonjic, Z Callaku, M Petrelius, E Ferman. N Törnqvist matchas på söndag i Ligacupen med U17, se mer nedan.

Avspark imorgon lördag kl 12.00 på Skedalaheds konstgräs.

Övriga matcher för föreningen i helgen är IS Halmia U15 som träningsspelar mot BK Astrio imorgon lördag 16.00 på Halmstad Arenas konstgräs, samt IS Halmia U17 som på söndag spelar borta mot Kristianstad i Ligacupen. Damerna inleder sitt matchande nästa helg.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr