Ungdomslagen premiärspelar i helgen

Både IS Halmia Academy och IS Halmia U15 gör sina premiärer i helgen

IS Halmia Academy har en tuff uppgift framför sig när man på lördagen tar emot nyblivna div3-laget BK Astrio. Matchen är den första i årets gruppspel av DM och Halmias lag består av en blandning av spelare från A och U17. I BK Astrio finns inte mindre än sju spelare med ett förflutet i Halmia, bland annat Per Gulda och Max Eggertsson.
Avspark lördag 3 februari kl 14.15 på Kärlekens konstgräs. 

IS Halmia U15 premiärspelar även dem. Man har under vinterhalvåret växlat mellan futsalspel inom hus och träning på konstgräset tillsammans med U17 och herr. Nu står Laholms FK för motståndet i träningspremiären och vi ser med förväntan fram emot att följa detta lag under året.
Avspark lördag 3 februari kl 12.00 på Halmstad Arenas konstgräs.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: ungdom