Inför Varbergs BoIS FC - IS Halmia Herr

Intressanta provspelare deltar mot Superettan-laget Varberg.

Premiärmatchen förra helgen gav en hel del värdefulla läropengar mot ett starkt Norrby IF. Defensivt finns det lite att arbeta med, men det är ju också lite tanken med försäsongen trots allt. 
Provspelaren under den matchen Vlado Zlojutro är inte avskriven ännu men deltar ej under morgondagens match. Istället får två nya provspelare visa upp sig. 

Det är dels Hugo Lönn, 21 år som förutom att ha varit pojklandslagsspelare även kan visa upp ett par matcher i Superettan samt ett tiotal i division 1 på sitt CV. Han är en offensiv spelare som har sitt passninggspel och att utmana med boll som sina styrkor.
Den andra provspelaren är Adebayo Emmanuel Abayomi, 23 år från Nigeria. Ni som är väl insatta i svensk fotboll kanske känner till Adebayo ifrån sin tid i Oddevold 2013-2014. Innan tiden i Oddevold var han proffs i Danska FC Midtjylland och senaste åren har han varit i Svenska IK Gauthiod (2015) och därefter spelat för två klubbar i hemlandet Nigeria. Adebayo är en central mittfältare som arbetar hårt för laget och blev snabbt en publikfavorit i div2-laget Gauthiod.

Varbergs BoIS gör sin premiärmatch mot Halmia och förväntas lufta både egna talanger samt några provspelare. Nyligen gjorde Varberg klart med ett lån över hela säsongen på Malmö FF's talangfulla anfallare Teddy Bergqvist, 18.

Avspark imorgon lördag 3/2 kl 14.00 på Påskbergsvallens konstgräs, Varberg.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr