Norrby IF - IS Halmia Herr 5-1 (3-0)

Premiären avklarad

Hemmalaget Norrby startade i ett högt tempo och ställde upp med vad som kan ha varit det bästa man hade att tillgå. Halmia hade det riktigt svårt första kvarten och Norrby rusade iväg till tidig ledning med 3-0.

Resterande 75 minuter är godkända av gästerna som bland annat testade provspelaren Vlado Zlojutro på det centrala mittfältet. Stundtals riktigt bra anfallsspel och Vuk Lugonjic var den som gjorde Halmias mål. Defensivt finns det att jobba med och det är upp till bevis redan kommande helg om man tagit lärdom av sina mistag. Då står ett annat Superettanlag på andra planhalvan, nämligen Varbergs BoIS.

Norrby var riktigt bra och kan nog bli att räkna med i Superttan iår enligt spåkulan.

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: herr