Inför Norrby IF - IS Halmia Herr, avspark 14.00

Tufft test i träningsmatchpremiären

Halmia går ut tufft och möter i sina två första träningsmatcher lag från Svenska andraligan, Superettan. Först ut är Boråslaget Norrby IF som tar emot Halmia med avspark 14.00 idag lördag 27 januari.

Hemmalaget Norrby har ett starkt lag på pappret och tränas av den forna Halmstad BK-profilen Mohammed Ali Khan. Nu är det ju dock träningsmatcher och då kan vi förvänta oss lite test av både uppställningar och eventuella provspelare etc. Norrby premiärspelade förra helgen när man vann över ett lokalt sammansatt lag med spelare från bygdens div2-serier eller lägre. Matchen slutade 7-2 till hemmalaget som inte behövde ta ut sig märkbart.

Vårt IS Halmia har varit i träning i två veckor sedan uppehållet och har testat ytterligare spelare under veckan, bla meriterade Vlado Zlojutro som gjort drygt 160 matcher i Allsvenskan och Superettan.
Trupp och startelva enligt ovan bild. Korta uppdateringar på facebook under matchens gång.

Joe Sise har tagit stora kliv senaste veckorna och har för första gången deltagit i spel på träningarna, förhoppningen är att han är helt spelklar till seriepremiären hemma mot Sävedalen 7 april.

Som sagt avspark lördag 14.00 på Borås Arena. Äntligen!

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr