Erik Ferman återvänder

Rutinerade Erik Ferman återvänder till IS Halmia efter två säsonger i Tvååkers IF. Foto: Leif Jönsson Rutinerade Erik Ferman återvänder till IS Halmia efter två säsonger i Tvååkers IF. Foto: Leif Jönsson

Tidig julklapp i form av rutinerad pjäs med meriter från högre divisioner

Erik lämnade Halmia efter degraderingen från division 1 södra, men han fortsatte i samma division med då nyuppflyttade Tvååkers IF. Även under 2017 tillhörde han Tvååker och har under sina två säsonger i klubben varit en given startspelare.
Trots att Tvååker nu tog steget upp i division 1 igen så väljer Erik att flytta tillbaka till Halmia. Han bor fortfarande här och utöver den lokala anknytningen får vi till oss en spelare med stor kunskap, härlig inställning och fina ledaregenskaper. 

Erik Ferman, 27 agerade mest högerback under sin tidigare sejour i Halmia, men är nu värvad som en #8, dvs en av två centrala mittfältare med offensiva uppgifter. Kontraktet är skrivet på 2 år.

Vi välkomnar Erik tillbaka till Halmia och Örjans vall!

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr