Jul och Nyår = Bingolotto

Årets två stora bingolottokvällar närmar sig

Vad är en uppesittarkväll utan bingolotto? Traditionens makt är stor och för vissa är bingolotto på uppesittarkvällen lika självklar som grönkål på julbordet eller kalle anka kl 15.00 på julafton.

För Halmia, liksom många andra föreningar är jul och nyår mycket viktiga försäljningsperioder på bingolotto. Vi ser därför att du gärna köper dina lotter på ett av våra försäljningsställen med start imorgon onsdag 20/12. 

Du köper dina lotter på:
City Gross, Stenalyckan och Willys, Flygstaden mellan 20-23 dec och 28-31 dec. Våra duktiga ungdomsspelare samt föräldrar till dessa bemannar ovan platser.
Som grädde på moset, eller senap på skinkan om man hellre vill det, så säljer "Blixten" även bingolotter på Ica Maxi Högskolan samt Hemköp City. Det går också alldeles utmärkt att titta in på vårt kansli för att köpa dina lotter, ring 035-127580 så hinner vi förbereda din beställning.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: föreningen