Fyra ungdomar uppflyttade från akademin

Ett gäng stolta och glada fd Akademispelare. Alexander Wallgren, Edmond Tasimder, Anton Holmer och Melker Petrelius. Foto: Leif Jönsson Ett gäng stolta och glada fd Akademispelare. Alexander Wallgren, Edmond Tasimder, Anton Holmer och Melker Petrelius. Foto: Leif Jönsson

Ungdomsverksamheten fortsätter att generera spelare till A-laget

IS Halmia meddelar under söndagen att inte mindre än fyra spelare från IS Halmia Academy i division 5 flyttas upp i representationslaget. 

Alexander Wallgren (f-99), Edmond Tasimder (f-99), Anton Holmer (f-97) och Melker Petrelius (f-98) har alla imponerat på tränarstaben under dem senaste veckorna och erbjuds nu en permanent plats i herrtruppen. 

Halmia ser mycket fram emot att följa deras vidare utveckling under 2018.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr ungdom