Inför IS Halmia Herr - Stafsinge IF

Sista aktiviteten innan lite längre vintervila

Imorgon lördag tar Halmia sig an div3-laget Stafsinge på Halmstad Arena konstgräs. Förra veckans bortamatch mot Laholm slutade med förlust 1-2 sedan Halmia inte alls kommit upp i nivå under första halvan av matchen. Andra halvlek var betydlgt bättre och fyllde sin fuktion när det gäller att testa provspelarna individuellt.

Truppen till morgondagens match ser ut enligt följande: 
Malte P, Oskar G, Adrian H, Jesper A, Osama H (Falkenberg), Rasmus B, Marcus J, Filip N (Falkenberg), Hassan M, Edmond T (Academy), Vuk L, Ola L, Zemri C, Alexander W (Academy), Anton H (Academy), Melker P (Academy). 

Nu väntar nästa div3-förening men denna gång på hemmaplan. Stafsinge hade fullt upp med att klara nytt kontrakt i div3 och säkrade nästa års seriespel först i sista omgången. 

Avspark lördag 25/11 kl 12.00 på Halmstad Arenas konstgräs

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr