Senaste nytt kring herrlaget

Även Isak Petersson visar upp sig för elitklubb

Seriespelet är över och "silly season" är igång för fullt. Här kommer lite info om två av våra spelare som testar med föreningar högre upp i hierakin.

  • Halmias ytter Isak Petersson tränade under fredagen med Superettanlaget Falkenbergs FF. Isak ska även delta på Falkenbergs träningar måndag och tisdag denna veckan.
  • Målskytten Vuk Lugonjic deltog i Helsingborgs IF's sista match i U21-Allsvenskan när man förlorade mot IFK Göteborg med 0-3 i torsdags. Helsingborgs intresse kvarstår och Vuk ska söderut för att träna med HIF vecka 49 och 50. Men veckan innan, dvs v48 så blir det träning med Örgryte som är det tredje Superettanlaget att visa seriöst intresse för Vuk.
Oavsett om provspelen leder till övergångar eller ej så är vi givetvis stolta över våra ambitiösa talanger som visar att föreningen verkligen arbetar på rätt sätt när det gäller att fostra och förvalta lokala talanger.

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: herr