Utmärkelse och provspel med HIF för Vuk Lugonjic

Provspel med Helsingborgs IF väntar för Vuk Lugonjic. Foto: Sportfoto Syd Provspel med Helsingborgs IF väntar för Vuk Lugonjic. Foto: Sportfoto Syd

Det händer mycket kring Vuk Lugonjic

Idag meddelade Unibet att Vuk Lugonjic röstats fram till bästa anfallare i division 2 västra götaland, och är med och tävlar om 15 000 kr som tilldelas den bästa anfallaren (och hans förening) i samtliga div2-serier. 
Men inte nog med det, i takt med alla mål under säsongen har givetvis ett intresse från andra klubbar dykt upp. Det finns seriöst intresse från flera elitklubbar, ett av lagen som visat intresse för den 21-åriga Halmianen är Helsingborgs IF. Intresset är såpass stort att man valt att bjuda ner Vuk för provspel inom kort, riktigt kul för både Vuk och IS Halmia.

------------------------------------------------------------------------------------

Två spelare lämnar föreningen, dels 22-åriga målvakten Andrée Pettersson som i två år kämpat väl tillsammans med Malte Påhlsson om att vara förstemålvakt. Andrée har haft en fin utveckling sedan han anslöt från Lilla Tjärby IK, men samtidigt är han i en ålder då han behöver konstant speltid och det är inget föreningen kan lova, därför har han nu sökt sig åt annat håll och vi önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär.
Den andra spelaren att lämna är Alexander Sakac som inför säsongen anslöt från Vinbergs IF. "Sacke" och Halmia har i samförstånd kommit överrens om att bryta samarbetet trots att ett år återstod på kontraktet. Vi tackar "Sacke" för den här gången och önskar även honom ett stort lycka till i fortsättningen.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr