Goran Ravnjakovic förlänger

Kontinuitet i ledarstaben

I ledarstaben ramlar dem nya kontrakten in och denna gång är det Goran Ravnjakovic som valt att stanna kvar hos oss i rödvitt. Halmia har för avsikt att även förälänga med målvaktstränare Thimy Karlsson och fystränare Sebastian Ceder och vi hoppas ha allt klart inom kort.

Du stannar i Halmia även kommande år Goran, var det ett enkelt beslut?
- Jag har trivts oerhört bra under året, över förväntan. Halmia har överraskat mig i mångt och mycket som förening. Jag var tveksam till en fortsättning då jag hade planer i mitt vanliga jobba och liv. Men jag valda att skiva ytterligare ett år.
 
Vad är det som gör att du trivs så bra och vill fortsätta ytterligare ett år?
- Jag, tror på det ISH står för. Jag ser en ljus framtid och är väldigt nyfiken på vad som kommer hända.
Jag tror att jag med mina kunskaper kan hjälpa laget att nå nästa steg. Halmia har en klubbchef (Leif Jönsson) som tilltalar mig och jag gillar det han står för. Anders Wallin är en person som övertalade mig att stanna. Walle som ansvarig tränare har en stor del i att det har fungerat för mig i ISH. 
Han är helt prestigelös vilket har bidragit till att jag har fått delge av det jag har känt under året. Även Emil (Tillander) har varit delaktig i detta.

För dem som inte är så insatta, vilken är din roll i staben och hur fungerar ni tillsammans?
- Min jobb i ISH är att försöka hjälpa grabbarna att ta nästa steg. Jag försöker vara där och hjälpa dom på ett individuell basis där jag ger dom tips på hur man kan förbättras i spelet. Jag är ett bollplank åt Walle och Emil. Under året har jag fått ansvar över några små detaljer i spelet. 
Som stab fungerar vi mycket bra. Det är inte alltid vi är överens men i slutändan hittar vi en lösning som vi tror är bäst för laget. Det är en styrka i vår grupp att inte tycka likadant. Vi för ständiga diskussioner vad vi kan förbättra och hur vi ska jobba. Samma sak gäller matcherna. Walle leder laget där jag är delaktig. 

Ni som känner Goran vet att han har talets gåva och det märks även i textform =)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sist men inte minst så har Halmia och Alexander Hall-Ling gemensamt valt att avsluta kontraktet som egentligen löpte över 2018. Vi tackar denna fina människa stort för sina 4 år i föreningen och önskar honom det bästa framöver både på och utanför plan.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr