Damerna förlänger och förstärker

Foto lånat från Stenungsunds hemsida. Foto lånat från Stenungsunds hemsida.

Två kontraksförlängningar och ett nyförvärv

Förra veckan rasslade det till med hela åtta tjejer som skrev nya kontrakt, denna vecka har bara startat men vi kan presentera vårt första nyförvärv samt två förlängningar.

Alva Johansson, 15 och Emmy Zetterberg, 17 är det som har förlängt sina kontrakt över kommande säsong. Vad gäller nyförvärvet så hämtas hon in från Stenungsunds IF, samma förening som Jessica Jingblad och Johanna Larsson rekryterades från inför förra säsongen.

Den här gången heter tjejen Evelina Persson, 21 och är enligt tränare Mohammed "en stark, tuff och löpstark mittfältare". Evelina har nyligen börjat att studera i Halmstad. Den gågna säsongen gjorde Evelina sju mål från sin mittfältsposition och blev tvåa i den interna skytteligan i det Stenungsund som slutade på en femteplats i Div.2 Nordvästra Götaland.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam