Torslanda IK - IS Halmia Herr 0-0

Grattis till Tvååker som knep seriesegern och Vuk Lugonjic som höll undan i skytteligan.

Söndagens serieavslutning slutade 0-0, trots en oväntat bra match från inte minst Halmia.

Matchen var främst en defensiv stark insats från Halmia som saknade mängder av spelare och i halvtid fick kasta in 14-åriga Hampus Gegö efter skada på Oskar Gustafsson. Offensivt hade skyttekungen Vuk Lugonjic något enstaka läge men lyckades trots sin målnolla hålla ifrån i skytteligatoppen.

I toppen av serien imponerade Tvååker när man besegrade Eskilsminne på bortaplan med 1-2. Eskilsminne får istället inrikta sig på ett kval och i den nedre delen av tabellen fick Tenhult och Höganäs se sig besegrade och därmed får börja om i division 3 till våren.

En större sammanfattning av säsongen kommer framöver men fram tills dess tackar vi spelare, ledare, sponsorer, publik etc för säsongen 2017 och ser med tillförsikt fram emot 2018.

Länkar:
Tabell och spelschema
Torslandas hemsida
Hallandsposten.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr