Inför IS Halmia Dam - Eskilsminne IF

Säsongsavslutning när Eskilsminne gästar Halmstad Arena IP.
 
Halmia har inte helt oväntat tappat lite av formen på sistone. Tunga spelartapp har gjort truppen tunn och sedan några omgångar tillbaka så finns inte längre chansen på serieseger. Tjejerna har dock gjort det bra efter förutsättningarna och kommer att på nytt ta en fin topplacering i division 1 södra. Planeringen inför säsongen 2018 är redan igång, men först ska vi avsluta årets upplaga, förhoppningsvis med en seger att ta med sig in i vinterträningen.
 
Eskilsminne var länge inblandade i nedflyttningsdramatiken men landade till slut på en mittenplacering. Senaste blev det seger med 2-0 i Helsingborgsderbyt över redan nedflyttningsklara jumbon Stattena. Jasmins Hansen leder interna skytteligan på 5 mål.
 
Vårens möte slutade med storseger för Halmia nere i Helsingborg. I andra halvlek gick Halmia från 1-1 till slutresultatet 5-1.

Avspark söndag 1/10 kl 14.00 på Halmstad Arena IP.

Länkar:
Tabell och spelschema
Eskilsminnes hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam