Höganäs BK - IS Halmia Herr 3-1 (1-1)

Svag insats när jumbon tog alla tre poäng

Motivation slår klass.

Trots ett tidigt baklängesmål och svajjigt försvarsspel under dem första minuterna så lyckades Halmia kämpa sig tillbaka. Vuk Lugonjic kvitterade till 1-1 på ett vackert inlägg av Ronny Sabo och första halvlek är stundtals underhållande och fler mål hänger i luften, både offensivt men även defensivt tyvärr.

Andra halvlek förtjänar inte många rader dessvärre. Vi var inte "där", hade problem med underlaget, hamnade fel i positioner och bjöd på mängder med egna misstag. Till slut gjorde hemmalaget rättvist 2-1 och i slutminuten ramlade även 3-1 in.

Tur var väl att vi inte hade mer än placeringar att spela för, men ojämnheten är fortfarande ett bekymmer där vi ena dagen spelar fantastisk fotboll mot serieledarna för att nästa match underprestera mot lag betydligt längre ner i tabellen. Sist men inte minst, attityd! Alla lag gör sämre prestationer ibland, men då får man kompensera det med ett jäkla springande och kämpande, detta såg vi tyvärr inte i lördags.

Nästa match spelas på lördag 30/9 borta mot höstens lag, Assyriska Turabdin. Då blir det åka av, tills dess bryter vi ihop och kommer igen, något annat finns inte.

Länkar:
Tabell och spelschema
Höganäs hemsida
Helsingborgsdagblad.se
Hallandsposten.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr