IS Halmia Dam - Färjestadens GOIF 0-1 (0-0)

Energilöst när Halmia förlorade mot Färjestaden

Halmia med viktiga pjäserna Johanna Larsson och Matilde Abrahamsson borta pga sjukdom kom inte alls upp i nivå i solskenet på Halmstad Arena Konstgräs.

Ett förvisso defensivt starkt Färjestaden stängde effektivt ytorna och Halmia hittade inget motmedel i inte minst uppspelsfasen. Trots några positionsbyten körde man gång på gång fast i gästernas fysik och det blev överlag en ganska uddlös och chansfattig match.
Matilda Olsson var närmst att ge Halmia ledningen och en annan dag kanske det hade räckt till tre poäng, men idag blev man istället straffade i den 83e minuten när gästernas Filippa Barksell gjorde matchens enda mål.

Nästa match spelas kommande lördag 23 sept borta mot Ifö Bromölla IF.

Länkar:
Tabell och spelschema
Färjestadens hemsida

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: dam