Halmiafemman 2017 är avslutad

Obligatoriska vinnarfotot. Foto: Christoffer Andréasson Obligatoriska vinnarfotot. Foto: Christoffer Andréasson

Vi gratulerar Hovgårdsskolan 5 B till vinsten och tackar för en härlig helg med mycket glädje och gemenskap.

Trots sent återbud av naturgräset pga allt regn så fick vi ihop en väldigt lyckad helg på Halmstad Arenas konstgräs. Lördagen bjöd på fortsatt regn och rusk men det var inget som märktes i matcherna, massor av mål, vackra räddningar och ett föredömligt ledarskap gjorde lördagen till en perfekt öppningsdag, vädret till trots.

På söndagen var det dags för slutspel och då visade sig solen och bjöd på härligt fotbollsväder samtidigt som lagen kämpade om den åtråvärda pokalen. Till slut stod alltså Hovgårdsskolan 5 B som segrare efter att ha besegrat Engelska skolan 5 B i finalen. Stort grattis till dem båda som tog sig hela vägen till A-finalen.
I finalen av B-slutspelet segrade Stenstorpsskolan 5 B efter finalvinst mot Furulundsskolan FL06A.

Dessa fyra lag får nu en inbjudan till helgens herrmatch mot Eskilsminne där dem ska få ta emot sina medaljer och vinster.

Än en gång, stort tack för en lyckad 41a upplaga av Halmiafemman. Tack till spelare, ledare, föräldrar och all verksam personal från Halmia som på ett mycket bra sätt organiserade helgen till en fortsatt succé.

För fler bilder och videos så klicka er gärna in på Halmiafemman på facebook.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: föreningen ungdom