Inför IS Halmia Herr - Dalstorps IF

Serieledare på besök igen
 
Halmia har bara förlorat en av sex matcher under höstsäsongen. Låt vara att andra halvlek hemma mot Ullared var en besvikelse när man tappade en 3-0 ledning. Offensivt har det lossnat ordentligt med 25 (!) gjorda mål på dessa sex matcher. Senast blev det som bekant seger med hela 7-2 borta mot jumbon Tenhult. Ronny Sabo gjorde matchens tre första mål och noterades därmed för ett äkta hattrick. Till dagens match återkommer Emil Håkansson och Oskar Gustafsson från avstängning. Malte Påhlsson är tillbaka i truppen efter landslagssamling samtidigt som både Rasmus Bengtsson och Hassan Maatouk är åter tillgängliga efter sjukdom/skada.
Saknas gör nu istället mittbacken Adrian Hallsö och innermitten Ola Lindh, båda avstängda efter gula kort senast.
 
Dalstorp har spelat fem matcher sedan uppehållet och vunnit tre av dessa. Enda förlusten av dessa kom borta mot Eskilsminne där man efter en mindre bra första halvlek hade underläge 0-5 i paus. Slutresultatet skrevs till 2-7 och är väl undantaget som bekräftar regeln då Dalstorp normalt är riktigt starka defensivt. Senast övertog man serieledningen via en knapp seger med 2-1 mot ett Assyriska Turabdin som verkligen spottat upp sig efter uppehållet.
 
Vårens möte på Dalshovs konstgräs slutade 1-0 till hemmalaget efter ett sent segermål i den 84e minuten.

Avspark ikväll fredag 8/9 kl 19.00 på Örjans vall. Matchen sänds i web-tv av Hallandsposten och rapporteras live via everysport.com.

Länkar:
Tabell och spelschema
Dalstorps hemsida
Hallandsposten.se
Everysport.com

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr