Inför Tenhults IF - IS Halmia Herr

Revanschsuget Halmia gästar jumbon

Halmia fortsätter att blanda och ge trots en väldigt hög höstanivå. Senast hade man 3-0 i halvtid hemma mot Ullared men tappade till 3-3 på en kvart i andra halvlek. Är man inte på tårna så går det fort även i division 2 och det är dyra men viktiga läropengar inför framtiden.
Skyttekungen Vuk Lugonjic fortsätter att leverera och är fortsatt i topp i skytteligan efter sina två mål senast. Till lördagens match saknas Malte Påhlsson (landslagsspel), Oskar Gustafsson (avstängd) och Emil Håkansson (avstängd). Även Rasmus Bengtsson riskerar att missa matchen sedan han drabbats av hjärtklappning i samband med förkylning.

Tehnhult har det tufft på sin jumboplats men det är tätt i botten och långt ifrån över för Jönköpingslaget. Någon vidare form har man dock inte, tre raka förluster och ingen seger sedan 21 juni då man besegrade Lindome med 4-2 hemma på Kabevallen.
Med sina 18 mål gjorda och 46 insläppta är man sämst i serien och laget saknar en naturlig målgörare likt förra årets anfallare Bbakka Alexis David. Iår har främsta målskytten gjort 4 mål. 

Vårens möte på Örjans vall slutade med storseger för Halmia, 6-2. Efter bla tre mål av Vuk Lugonjic.

Avspark lördag 2/9 kl 14.00 på Kabevallen.

Länkar:
Tabell och spelschema
Tenhults hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr