Inför IS Halmia Herr - Varbergs GIF FK

Hallandsderby och sexpoängsmatch

Halmia har haft en poängmässigt tung period och trots sju gjorda mål på dem två senaste matcherna så har det bara blivit en poäng. Spelmässigt var det ett klart lyft senast mot Hittarp men fru fortuna skrattar oss just nu i ansiktet samtidigt som vi bjuder på alldeles för många och stora egna misstag.
Nu är det äntligen hemmamatch igen och där vet vi att Halmia är starka sedan tidigare, och kanske är det tillsammans med våra supportrar som vi vänder trenden, vem vet.

Noterbart är att Malte Påhlsson är avstängd och ersätts av Andrée Pettersson. Och på mittfältet tar Ola Lindh plats på bekostnad av Zemri Callaku. Rasmus Bengtsson är tillbaka efter avstängning och tar tillbaka sin plats på vänsterbacken.

Varberg är illa ute i bottenstriden och är bara på rätt sida nedflyttningsstrecket tack vare bättre målskillnad än Tenhult och Ullared. Trots att man tar sina poäng då och då så har man haft svårt att räcka till i dem viktiga matcherna, tex senast när man förlorade hemma mot bottenkollegan Assyriska.

Halmia får se upp med Varbergs anfallare Kreshnik Kameraj som gjort 8 mål hittills, faktiskt bara tre ifrån skytteligatoppen i hela serien. 

Avspark ikväll 14/8 kl 19.00 på Örjans vall. Kom och heja fram oss till tre poäng! 
Matchen rapporteras i vanlig ordning på everysport.com för er som inte kan närvara.

Länkar:
Tabell och spelschema
Varbergs hemsida
Everysport.com

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr