Inför Skurups AIF - IS Halmia Dam

Ny bortamatch mot Skånskt motstånd

Halmias damer reser under lördagen söderut för match mot mittenlaget Skurup. Tack vare att Färjestaden blivit uteslutet pga walk over i förra omgången så har serien räknats om att Halmia tappade poäng och placering jämfört med nya serietvåan Glimåkra.

Hemmalaget Skurup åkte på en riktig stjärnsmäll senast när man på hemmaplan tog sig an serieledarna Asarum. Gästerna gjorde processen kort och hade ledning 6-1 i haltvid, ett resultat som sedan ökade till 8-1 innan domaren blåste av matchen. Hurvida Skurup kan skaka av sig den förlusten återstår att se men man borde vara revanschsugna kan man tycka.

Halmia inledde höstsäsongen med en poäng borta mot jumbon Lörby, och nu väntar alltså ny bortamatch i Skåne. Oklart vilka som saknas i truppen men vi uppdaterar texten när vi vet.
För att haka på Asarum och Glimåkra så krävs en vinst, på lördag eftermiddag vet vi svaret.

Avspark lördag 5 augusti kl 15.00 på Skurups IP.

Länkar:
Tabell och spelschema
Skurups hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam