Hittarps IK - IS Halmia Herr 3-2 (0-1)

Murphys lag...

Edward A. Murphy, Jr heter ingenjören som en gång i tiden ska ha myntat uttrycket "Om något kan gå snett kommer det att gå snett, och vid sämsta möjliga tillfälle."

Med tanke på dem två senaste matcherna, inte minst den igår mot Hittarp så är det inte speciellt långsökt att tänka på den gode Murphy.

Halmia gör en av säsongens bästa matcher, inte minst offensivt där målchanserna avlöser varandra, och trots ledning med både 1-0 och 2-1 så avslutas matchen med ett kanonskott av hemmalaget rakt upp i krysset till 3-2. Helt osannolikt och totalt orättvist.

Efter en tung säsong hittills är kanske inte självförtroendet i topp, och marginalerna är helt enkelt inte med oss just nu. Men vi som följer grabbarna dagligen vet vilket hårt jobb dem lägger ner och vilka kvalitéer denna trupp besitter. 

Fortsätter vi att göra bra saker så kommer bra saker att hända, till slut kan inte ens Murphys lag stoppa oss och då blir vi inte att leka med. Nu knyter vi nävarna och räknar ner dagarna tills dess att Varbergs GIF FK kommer till Örjans vall måndag 14e augusti kl 19.00!

Länkar:
Tabell och spelschema
Hittarps hemsida
Hallandsposten.se
Helsingborgsdagblad.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr