Inför Hittarps IK - IS Halmia Herr

Ny tuff bortamatch väntar

Halmia kommer från en riktig målfest borta mot Lindome i förra omgången, ledning 3-1 i halvtid blev underläge 3-4 efter tidig utvisning i andra halvlek. Sen var det hela havet stormar i slutet med missad straff för hemmalaget och ett varsitt bortdömt mål. En händelserik match minst sagt.

Till dagens match är Rasmus Bengtsson avstängd och Vuk Lugonjic skadad. Tillbaks i truppen är Emil Håkansson som inleder på bänken. Ronny Sabo ser ut att få förtroendet som central anfallare.

Hittarp är sex poäng före oss i tabellen på sin sjätteplats, men man är fortfarande i högsta grad med i kampen om topplaceringarna med tanke på hur jämt det trots allt är. Hemma på Laröd är man riktigt starka och besegrade Vinberg med 3-1 i höstpremiären just hemma på Laröd senast. Det finns mycket kvalité i truppen men det som imponerar mest är nog ändå bredden, inte minst om du tittar på deras interna skytteliga där fyra spelare har gjort 4 eller fler mål.

Avspark 19.00 på Laröds IP, Helsingborg. Halmianer som reser söderut kan förvänta sig gratis inträde.

Länkar:
Tabell och spelschema
Hittarps hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr