Lindome GIF - IS Halmia Herr 4-4 (1-3)

Delad poäng efter underhållande match

Halmia gjorde en taktiskt väl utförd första halvlek, där hemmalaget kanske hade mer boll men Halmia var effektiva framåt och trygga bakåt. Detta gav ledning 3-1 i paus efter mål av M. Jösson, I. Petersson och V. Lugonjic.

Tidigt i andra halvlek fick R. Bengtsson sitt andra gula kort och blev därmed utvisad. Vi blev direkt nertryckta och innan vi ens hade hunnit formera om laget så stod det plötsligt 3-3. Hemmalaget gjorde dessutom 4-3 av bara farten och då var det nog få som trodde på annat än Lindomeseger. Men bara minuten efter kvitterade V. Lugonjic till 4-4.
Sista tio minuterna innehåller en missad straff av hemmalaget, samt ett varsitt bortdömt mål för offside. Men resultatet 4-4 står sig matchen ut och med tanke på hur matchen utvecklade sig så är troligen båda lagen besvikna med en varsin poäng.

Halmia ska ha beröm för att man slet och kämpade matchen igenom. Med lite tur hade det kunnat bli tre poäng men tur är något man förtjänar och det är bara att kriga vidare.

Nästa match spelas redan på torsdag när Halmia tar sig an Hittarp på bortaplan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Lindomes hemsida
Hallandsposten.se
Norrahalland.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr