Lörby IF - IS Halmia Dam 1-1 (0-1)

En poäng med mersmak

Trots massor av målchanser och ett stort bollinnehav matchen igenom så lyckades inte Halmia säkra segern i omstarten av division 1 södra götaland. Lörby utnyttjade en av få chanser i andra halvlek och rullade in slutresultatet till 1-1.

Dessförinnan hade Halmia tagit ledningen med 1-0 i den 14e minuten, detta på straff genom Emmy Zetterberg sedan Amanda Johnsson Haahr blivit nergjord. Men trots massor av lägen att utöka ledningen och troligtvis punktera matchen så kom istället kvitteringen med halvtimmen kvar. 

Surt att bränna så mycket chanser, men spelet fram till avslutslägena var det inget fel på och man fick mycket beröm av både tränare Mohamed samt hemmapubliken. Nu gäller det att bibehålla spelet samt att öva lite avslut i veckan.

Nästa match är kommande helg nämligen 5/8 när Halmia på nytt reser söderut, denna gång för match mot Skurup.

Länkar:
Tabell och spelschema
Lörbys hemsida
Sydöstran.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam