Inför Lörby IF - IS Halmia Dam

Seriestart mot jumbon, inte så enkelt som det låter

Ikväll är det så dags för del två av damernas division 1 södra götaland. Halmia har satt sig i ett fint utgångsläge på sin andraplats, strax bakom serieledande Asarum.

Men omstarten kunde blivit smidigare, Halmia har redan tappat Agnes Heinrich (USA) och sitter dessutom med flera skador och sjukdomar i truppen inför kvällens match. Lina Eriksson (sjuk) och Josefin Samuelsson (skadad) missar båda matchen medans Amanda JH och Matilda Olsson är tveksamma pga sjukdom. 

Lörby ligger jumbon med endast fyra poäng efter elva matcher, men tränare Mohamed Omar Jama har som vanligt full koll på sina motståndare och har noterat att Lörby bytt spelsätt under uppehållet och höjer ett varningens finger. 
- Det gäller för oss att ha tålamod matchen igenom.

Vi önskar tjejerna lycka till och hoppas givetvis på tre nya poäng och en bra start på höstserien.

Avspark ikväll torsdag 27/7 kl 19.00 på Lörby Park

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam