Uppehåll = silly season

Precis som i många andra föreningar så rör det på sig även i IS Halmia

  • Max Eggertsson
Då vi inte har kunnat garantera Max den speltid han önskar så har Max önskat att få gå vidare i sin karriär. Vi har godkänt att kontraktet bryts och Max är fri att söka en ny förening. Vi önskar Max lycka till i sin fortsatta karriär och tackar för tiden som varit.
  • Niclas Taube
Efter nio (9!) säsonger i föreningen väljer Niclas att söka en ny utmaning. Är det någon som vet vilket hårt arbete som krävs för att nå en startplats på denna nivån så är det Niclas, och det arbetet är inte Niclas beredd att lägga just nu med ett nytt jobb vid sidan av som även det kräver sin tid och energi. 
Vid samtalen om framtiden öste Niclas beröm över årets trupp och ledarstab och öppnade även en dörr på glänt för att eventuellt komma tillbaka i framtiden, i vilken roll återstår att se.
Oavsett så önskar vi Niclas lycka till i allt han tar för sig framöver.
  • Max Turnstedt
Kontraktet löpte ut siste juni och det är inte mer dramtastiskt än att Halmia inte valt att förlänga detta.


Halmia gick in i säsongen med en trupp på 22 spelare. Förutom långtidsskadorna på SIse och Taube så har vi varit förskonade från fler rejäla skador och även avstängningar, detta har gjort att truppen varit i det största laget med bara ett lag i seriespel. Angående just Joe Sise så kommer han att börja träna med boll tillsammans med resten av truppen när man drar igång träningen igen den 17 juli efter två veckors semester. Allt ser positivt ut och träningen börjar nu stegras ordentligt för Joe som om allt går som det ska räknar med spel i slutet på augusti.

Våren gav blandade resultat och prestationer och visst gick både form och självförtroende ner efter den fina insatsen borta mot Eskilsminne. Matchen igår mot Tvååker gav dock härliga besked och är något att bygga vidare på inför hösten. 
Föreningen tror stenhårt på nuvarande trupp och ledarstab, både kortsiktigt och långsiktigt. 

// Christoffer Andréasson 


 

Etiketter: herr