Inför Kvibille BK - IS Halmia Herr (kvartsfinal DM)

Sista semifinallaget ska tas fram

Kvällens hemmalag Kvibille har på vägen fram slagit ut Rolfstorp/ Skällinge och Centern och leder division 4, förvisso med en match mer spelad. Hemma på idylliska Björkevi är man obesegrade i serien och man lär göra allt som står i sin makt för att slå ut anrika Halmia ur DM.

Halmia kommer från en poängmässigt tyngre period med fyra seriematcher på raken utan vinst. Spelet var det dock inget större fel på sist mot Assyriska, synd bara att man inte lyckas punktera matchen med dem chanser man ändå skapar. Istället blev det kvittering och slutresultat 1-1.
I DM har man slagit ut i tur och ordning Andersberg (5-0) samt Laholms Akademi (2-0). Givetvis går vi för seger ikväll och DM är en viktig inkörsport till Svenska Cupen där vi tidigare år stött på motstånd som Malmö FF och Landskrona BoIS. 

Lagen som redan är klara för semifinalerna är Onsala, Tvååker och Halmstad BK.

Avspark ikväll måndag 26/6 kl 19.00 på Björkevi, Kvibille. Startelvan finns exklusivt på vår facebook för dem som är nyfikna.

Länkar:
Spelschema DM omgång 4
Kvibilles hemsida

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: herr