Inför Eskilsminne IF - IS Halmia Dam 

Förstaplatsen inom räckhåll efter Asarums förlust senast 

Efter midsommarfirande i det obligatoriska regnet är det dags för match igen, den näst sista innan uppehållet. 

Halmia har tre raka segrar och jagar Asarums i toppen, tack vare att Glimåkra nyligen besegrade just Asarum så kan det skilja endast fem poäng upp till serieledning vid vinst i eftermiddag. I takt med segrarna har såklart självförtroendet ökat i laget och senast blev det till slut en komfortabel vinst med 5-2 mot Bromölla på Örjans vall. Jämfört med senast så saknas Emma Nielsen som är iväg med Vittsjö. 

Eskilsminne ligger två poäng bakom Halmia med en match mer spelad. Man inledde serien riktigt starkt med fyra raka vinster, därefter blev det hela fem raka förluster innan man i förra omgången besegrade Bromölla med 4-2 på bortaplan. Kanske har man hittat tillbaka till vårens framgångsrecept igen. Jasmine Hansen är bästa målskytt med sex fullträffar, varav tre kom senast mot Bromölla.  

Avspark idag söndag 25/6 kl 15.00 på Västergårds IP, Helsingborg.

Länkar:
Tabell och spelschema
Eskilsminnes hemsida

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: dam