Inför IS Halmia Herr - Assyriska Turabdin IK

Två avslutande hemmamatcher innan sommaruppehållet

Halmia har en lite tyngre period bakom sig med tre raka matcher utan vinst, dessutom bara en inspelad poäng på dessa tre matcher. Nu ska vårsäsongen snart summeras men först väntar två raka hemmamatcher, dessa avgör hur nära eller långt ifrån topplagen vi är när vi går på ledighet.
Senast blev det en tung förlust borta mot Vinberg med 0-2, extra tungt givetvis med utvisningen på Alexander Sakac i andra halvlek i underläge 0-1. Alexander är därmed avstängd idag och saknas gör fortsatt Besart Zeqiri med sina ljumskbekymmer.

Nykomlingarna Assyriska startade säsongen tungt men har fått upp farten senaste månaderna och är att räkna med trots sin jumboplacering. Jönköpingslaget verkar ha fina samarbeten med övriga Jönköpingslag i J-södra och Husqvarna och flera spelare har varit i dessa föreningar på högre nivå, bla Tomas Hansson, Kirill Laptev och Michell Haidari. Även lagets huvudtränare Andreas Tegström har meriter från både Jönköping Södra och Husqvarna samt två klubbar i Norge.

Avspark ikväll torsdag 22 juni kl 19.00 på Örjans vall. Matchen rapporteras via everysport, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Assyriskas hemsida
Everysport.com

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: herr