Vinbergs IF - IS Halmia Herr 2-0 (0-0)

Adrian Hallsö var tillsammans med målvakten Andrée Pettersson några av få Halmianer som fick betyget godkänt idag. Foto: Sportfoto Syd Adrian Hallsö var tillsammans med målvakten Andrée Pettersson några av få Halmianer som fick betyget godkänt idag. Foto: Sportfoto Syd

Ingen seger idag heller

Det går allt annat än på räls för Halmias herrar just nu. 

Efter en spelmässigt jämn och inte speciellt underhållande första halvlek så tar hemmalaget ledningen med 1-0 i början på andra halvlek. Jakten på en kvittering blev ännu tyngre sedan Alexander Sakac åkt på sitt andra gula kort och därmed blev utvisad med knappa halvtimmen kvar. 

Halmia försökte trots en man mindre att få till en kvittering men fick kasta in handduken sedan Vinberg gjort 2-0 och därmed punkterat matchen i den 82a minuten. Överlag ingen bra prestation och nu har man satt sig i en jobbig sits inför avslutande två omgångarna innan sommaruppehållet.

Positivt är att avståndet upp till serieledning är samma som innan matchen, detta efter att Dalstorp förlorat hemma mot Sävedalen som är ny serieledare. Samt att båda dem avslutande matcherna spelas hemma på Örjans vall, den första på torsdag mot Assyriska och sedan torsdagen efter mot Tvååker.

Länkar:
Tabell och spelschema
Vinbergs hemsida
Hallandsposten.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr