IS Halmia Academy - IF Centern 2-3 (1-3)

Martin von Sydow fick priset som bästa spelare i Halmia och tilldelades en unik matchtröja med siffran 110 på. Martin von Sydow fick priset som bästa spelare i Halmia och tilldelades en unik matchtröja med siffran 110 på.

Födelsedagsfesten kom av sig

Halmia Academy såg stundtals tagna ut när man i första halvlek hade defensiva problem mot ett piggt Centern anfört av Ervin Ribic och Kristoffer Fagercrantz. Pga slarv i försvarsspelet gick man till pausvila med underläge 1-3, trots flera missade chanser offensivt samtidigt som gästerna tog vara på det som bjöds.

Andra halvlek är bättre från akademin men skärpan i avsluten saknades idag där den offensiva trion Felix Persson, Edmond Tasimder och Max Turnstedt brände målchanser på löpande band. Centern hade inte mycket att säga till om offensivt i andra halvan men dem få gånger man var över halva plan så var det Kristoffer Fagercrantz som låg bakom om inte allt så iaf det mesta.

En vacker reducering till 2-3 genom Andelko Babic gav Halmia blodad tand i slutskedet men trots mängder med kvitteringschanser så fick man packa ihop utan poäng.

Sett till matchbilden var ett oavgjort resultat mer rättvist, men Halmia kunde också ha vunnit med låt säga 5-3 eller 6-4 med tanke på alla målchanser som skapades. Flest mål vinner dock och Centern behöver inte skämmas över sin insats. 

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: ungdom