Inför IS Halmia Dam - Ifö Bromölla IF

Nya huvudtränaren Mohamed Omar Jama har fått en bra start

Halmia kommer ifrån en seger med 1-0 borta mot Färjestaden på Öland. Nu väntar ett liknande motstånd i fysiskt starka Bromölla som jagar Halmia i tabellen. Serien är väldigt jämn med sju lag inom fyra poängs marginal och det är en kamp om i förstahand andraplatsen bakom suveräna Asarum. Amanda Johnsson Haahr gjorde målet senast och har producerat nio av 13 mål hittills.
Truppen är fri från skador och sjukdomar och Halmias förväntas dyka upp med hela 18 spelare till match.
 
Bromölla blandar och ger, och det är främst hemma- kontra bortplan som skiljer resultaten åt. Hemma på Strandängens IP har man vunnit samtliga fyra matcher och gjort elva mål. På bortaplan går det däremot tyngre, bara en enda poäng på fyra försök och hela 17 insläppta mål är sämst i serien. Nadja Andersson är den som gjort flest mål på sina sju fullträffar. Bromölla vann division 2 i överlägsen stil förra säsongen och gör det bra även i år, trots att det skiljer en hel del i kvalité mellan divisionerna.

Avspark lördag 17/6 kl 15.00 på Örjans vall.

Länkar:
Tabell och spelschema
Bromöllas hemsida

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam