Inför Färjestadens GOIF - IS Halmia Dam

Chans till revansch på Öland

Halmia var spellediga förra helgen och är rejält matchsugna enligt nya huvudtränaren Mohamed Omar Jama. Torsdagens träning var fartfylld i ett högt tempo och räkna med 16 laddade tjejer som åker till tvärs över landet för att utkräva revansch för förra årets förlust på Tallhöjdens IP. 
Truppen uppges vara helt intakt och det ger en härlig konkurrenssituation på träningarna

Med tanke på det nyligen gjorda tränarbytet så frågade vi Mohamed om han gjort några märkbara ändringar i deras sätt att spela fotboll:
- Vi har ändrat lite i vår spelformation, detta egentligen redan inför Stattena matchen och den spelformen börjar sätta sig mer och mer.

Färjestaden är ett av tre lag som spelat en match mer än övriga lag i serien, ändå är man farligt ute precis ovanför nedflyttning med bara tre poäng ner under strecket. Man har en tung period bakom sig med tre raka förluster och ingen seger på dem sex senaste. Tillsammans med Stattena har man gjort minst mål i serien (6 st) och hemma på Tallhöjdens IP är man ännu utan seger. 

Förra årets möten slutade med seger 3-1 hemma för Färjestaden och 1-1 på Halmstad Arena IP sedan gästerna kvitterade i den 94e minuten.

Avspark imorgon lördag 10/6 kl 16.00 på Tallhöjdens IP, Färjestaden

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam