Halmiaprofil i nya U21-landslaget

Timy Karlsson, här i Halmiakläder kommer att dressa om till blågult när han tillsammans med Roland Nilsson ska forma Sveriges nya U21-landslag. Foto: Sportfoto Syd Timy Karlsson, här i Halmiakläder kommer att dressa om till blågult när han tillsammans med Roland Nilsson ska forma Sveriges nya U21-landslag. Foto: Sportfoto Syd

Rött och vitt i Roland Nilssons nya landslag

Sveriges nya U21-landslag coachas av den tidigare landslagsprofilen Roland Nilsson, till sin hjälp har han bland annat Halmias målvaktstränare Timy Karlsson. Timy får samma roll även i landslaget och kommer där att bland annat få träna Oscar Linnér, AIK och Isak Pettersson, HBK.

Vi i Halmia är såklart väldigt stolta men inte överraskade över Timys framgångar. Med sin kunskap och sitt stora engagemang har han mycket välförtjänt gjort sig ett namn fotbollssverige.

Det svenska U21-landslaget inleder i höst sitt EM-kval där övriga lag i gruppen är Cypern, Belgien, Malta, Ungern och Turkiet.

Kör hårt Timy!

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr