Inför Dalstorps IF - IS Halmia Herr

Fjärde gången gillt? Dags att skrämma bort bortaspöket

Halmia öser in mål i mängder hemma på Örjans vall, men på bortaplan har det varit tyngre såhär långt. Ikväll tar man sig an mittenlaget Dalstorp på Dalshovs konstgräs, ett starkt hemmalag som fortfarande inte förlorat hemma.

Halmia hade inte större bekymmer att enkelt avfärda Tenhult hemma på Örjans vall. Trots att man inte kom upp i nivå i spelet så sprang man iväg till en vinst med hela 6-2. Att göra sex mål trots att man inte spelar speciellt bra vittnar om en hög kvalité i truppen och får vi bara bitarna på plats så kan vi besegra dem flesta lag i serien, hemma som borta. Nu gäller det att snabbt skrämma iväg bortaspöket och för första gången i år ta två segrar på raken, och inte minst, hitta tillbaka till matchplanen. Halmia har samtliga spelare tillgängliga och roterar på nytt lite i startelvan jämfört med senast, vi är ju inne i en tuff vecka med tre matcher på åtta dagar.

Dalstorp är som bekant starka hemma på Dalshov, två vinster och en oavgjord samt 6-2 i målskillnad gör att man är trygga hemma på konstgräset. Man har fyra raka matcher utan förlust, varav dem två senaste är två oavgjorda, först 1-1 hemma mot Vinberg och sedan samma resultat borta mot Assyriska Turabdin. 

Avspark ikväll onsdag 24/5 kl 19.00 på Dalshovs konstgräs, Dalstorp. Matchen livesänds av Boråstidning och där kan ni antingen teckna upp er för en provprenumeration för 1 kr, eller köpa ett digitalt lösnummer för 19 kr. Båda sätt ska fungera för att se matchen enligt sportchefen på BT. Länke nedan. Som vanligt får ni startelvan exklusivt via Halmias facebook och här kommer också lite kortare ljudsnuttar inför, i halvlek och efter matchen.

Länkar:
Tabell och spelschema
Dalstorps hemsida
Boråstidning.se
Halmias facebook

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr