Inför IS Halmia Dam - Hammenhögs IF

Full pott hemma på Halmstad Arena hittills, hålls sviten vid?
 
Halmia tog en viktig poäng borta mot Borgeby senast, men det kunde blivit mer än så. Trots en tung inledning med ett snabbt baklängesmål så kom Halmia tillbaka och skapade flera bra lägen förutom Amandas kvittering. Nu väntar ännu en hemmamatch och hemma på Halmstad Arena IP har man starkt självförtroende efter två raka vinster i inledningen på säsongen. Offensivt har man hela seriens skytteligaledare i Amanda Johnsson Haahr, och då går man sällan mållösa från matcherna.
 
Hammenhögs har inlett serien med 0-0, 0-2 och senast 2-0 hemma mot Stattena. Förlusten kom mot topplaget Asarum och är inte mycket att säga om. Två insläppta mål imponerar men samtidigt är två gjorda mål långt ifrån topplagen som redan hunnit med 8-12 st. Förra året slutade man på en sjätteplats i mitten av tabellen.
 
Fjolårets resultat slutade 2-1 till Hammenhögs på Halmstad Arenas konstgräs, och nere på Hamondavallen slutade det 2-2 efter att Josefin Samuelsson kvitterat för Halmia i 90e minuten.

Avspark söndag 14/5 kl 15.00 på Halmstad Arena IP.

Länkar:
Tabell och spelschema
Hammenhögs hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam