Herr och dam kvartsfinalklara i DM

Båda representationslagen bland dem åtta bästa i Halland

Halmias herrar var först ut i åttondelsfinalerna när man tog sig an den nystartade föreningen Laholms FK Akademi på bortaplan. Matchen spelades 25 april och tack vare ett mål i varje halvelk utav Max Turnstedt så kunde Halmia resa hem med en seger och kvartsfinalbiljett i bagaget.

Kvartsfinalerna ska spelas i vecka 26 och övriga lag är: Vinberg, Onsala, Halmstad BK U19, Fjärås, Kvibille, Tvååker samt vinnarna mellan Löftadalen och Hyltebruk. Det är fri lottning och lag med lägsta serietillhörighet spelar på hemmaplan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halmias damer hade en behaglig hemresa igår onsdag efter övertygande 9-1 borta mot Tölö IF. Noterbart är att Halmia åkte med elva spelare, varav två normalt är målvakter. Isabel Sandström som stod i mål så sent som i lördags i div1 fick spela som utespelare igår och levererade 1 mål och 3 assist.

Kvartsfinalerna är oklart när dem ska spelas men lagen föritom Halmia som är klara är: Laholm, Astrio, Böljan, Centern, Kvibille, Valinge och Fjärås. Det är fri lottning och lag med lägsta serietillhörighet spelar på hemmaplan.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr dam