Inför Svenska Cupen, IF Centern - IS Halmia Dam

Hett Halmstadderby i Svenska Cupen!

IF Centern är nykomlingar i division 2 och har haft en tung inledning på säsongen med två raka förluster innan det blev 1-1 mot topplaget Laholm senast. I laget finns ett koppel spelare som tidigare tillhört IS Halmia. Räkna med taggade spelare som har allt att vinna mot "storasyster" IS Halmia.

Halmia tog en ny uddamålsseger i helgen när man hemma på Halmstad Arena IP besegrade Skurup med 2-1. Tack vare segern hakar man på i toppen bakom inte minst Asarum som inlett med tre raka segrar. Till kvällens drabbning får man dock klara sig utan sina Vittsjöspelare som inte tillåts delta i Svenska Cupen enligt SvFF. Halmia får alltså klara sig utan Fanny Kristiansson Ronnstam, Matilde Abrahamsson, Matilda Olsson, Emma Nielsen och Ebba Hed.

Avspark ikväll 2/5 kl 18.30 på Kärlekens IP. Vädret dagen till ära är fantastiskt och vi hoppas på många Halmianer på plats i publiken.

Länkar:
Spelschema Svenska Cupen
IF Centerns hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam