Inför Varbergs GIF - IS Halmia Herr

Positiva vibbar efter segern senast

Vinsten senast med 3-1 hemma mot Hittarp var viktig för både tabell och självförtroende efter en tuff inledning.
Hittarp visade sig vara det bästa laget vi mött hittills och är en pigg nykomling som kommer att ställa till det för många lag i tabellen. Med oss tar vi givetvis första halvtimmen där vi spelade en bländade fotboll men fart under både fötter och boll.
Väl i ledning 2-0 faller vi lite för långt ner och blir passiva och det är givetvis något vi måste åtgärda inför framtiden, en sak att vara nöjd och bevaka, en helt annan sak att bjuda in motståndarna så som det blev senast. 

Som bekant utgick Halmias målvakt Malte Påhlsson senast med axelrproblem. Av samma orsak är han osäker inför morgondagens match mot Varbergs GIF, samma gäller Anton Jonsson (häl) och Vuk Lugonjic (sjukdom). Startelvan presenteras på Halmias facebookkonto så fort denna blir officiell.

Lördagens hemmalag Varbergs GIF har inte helt oväntat haft en tuff inledning på sin division 2-sejour. Två raka förluster blev det mot Torslanda och Vinberg innan man knep sin första poäng senast borta mot andra nykomlingen Assyriska Turabdin. Här låg man under med 2-0 efter 23 minuter men visade stark moral och kom tillbaka till 2-2, där kvitteringen kom i 88e minuten.
I truppen finns profiler som fd BoISarna Fredrik Björk och Pierre Tillman men också Aloand Alzahawi som spenderade förra säsongen i Vinbergs IF och har ett provspel med IS Halmia i bagaget i förfjol.
Laget tränas av den karismatiska profilen Halda Kabil. 

Avspark imorgon lördag 29/4 kl 15.00 på Påskbergsvallen, Varberg. Ingen rapportering via everysport men via Halmias facebook rapporteras mål samt halvtid och slutresultat.

*obs* Finns fortfarande ett fåtal platser kvar på supporterbussen, ring Bo Tagestam på 0733-224862!

Länkar:
Tabell och spelschema
Varberg GIF's hemsida
Halmias Facebook

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr