Inför IS Halmia Herr - Hittarps IK

Halmia jagar första trepoängaren, på andra sidan står serieledarna

Serieinledningen har varit tuff med idel förmodade topplag i Lindome och Tvååker, resultatet är blygsamma en poäng. Serien är dock ännu i sin linda och det är en trygghet att veta vilka kvalitéer som finns i truppen och inte minst defensiven som ser riktigt stabil ut. Offensivt finns det fortfarande mer att hämta men med Ronny Sabo, Isak Petersson, Vuk Lugonjic med flera i truppen är det bara en tidsfråga innan det lossnar även där. Positivt är att hela truppen är tillgänglig för första gången i årets seriespel och det blir inte lätt för ledarstaben att ta ut varken trupp eller startelva inför morgondagens match.

Nykomlingarna Hittarp pekades inför säsongen ut som en möjlig outsider i kampen om toppstriden och har verkligen infriat dessa förväntningar i serieinledningen. Via 3-1 borta mot Vinberg och nu senast 4-0 i nykomlingsmötet med Assyriska placerar man sig som serieledare och fina 7-1 i målskillnad på inledande två matcherna.
I truppen finns definitivt kvalité och duon Robin Staaf/Mikael Dahlgren har båda meriter från Allsvenskan och Superettan. Nya anfallaren Niklas Nielsen vann skytteligan i division 3 ifjol i dåvarande seriekonkurrenterna Kågeröd, nu bildar han ett högst kompetent anfallspar med ovan nämnda Staaf och leder skytteligan med sina tre mål på två matcher.

Uppdukat för fotbollsfest imorgon alltså, ta med en kompis och stötta IS Halmia till tre poäng!

Avspark imorgon lördag 22/4 kl 15.00 på Örjans vall. Matchen rapporteras via everysport.com för dem som inte kan vara på plats. Länk längre ner.

Länkar:
Tabell och spelschema
Hittarps hemsida
Everysport.com

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr