Inför IS Halmia Herr - Laholms FK

Så var det dags för sista träningsmatchen

5 vinster, 3 oavgjorda, 2 förluster. Där har ni resultaten i årets tio första träningsmatcher. Nu med bara en dryg vecka kvar till seriepremiären är det dags att lägga försäsongen på hyllan, men först väntar Laholm på Halmstad Arenas konstgräs.

Halmia kommer ifrån helgens förlust mot Stenungsund med blodad tand, trots en helt okej insats överlag så är det nog många som vill visa upp sig från en ännu bättre sida, om inte annat för att roffa åt sig en startplats i premiären mot Lindome.
Dem som saknas i Halmia idag förutom firma Sise och Taube är: A.Sakac (tå), O.Gustafsson (knä), P.Gulda (sjuk). Osäkra kort är: A.Hallsö (varit sjuk) och M.Påhlsson (stukning/vrickning).

Laholm som tidigt åkte ur division 2 vg ifjol har fått behålla stora delar av truppen och är säkert sugna på att ge rivalerna Halmia en snyting i sista träningsmatchen. Linus Wikander har återvänt från Högaborg och kvar finns högst kompetenta målvakten Rasmus Lundgren och anfallaren Jonatan Eriksson.

Avspark idag tisdag 28/3 kl 17.30 på Halmstad Arenas konstgräs.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr