Inför Division 2 Västra Götaland, Tvååkers IF

Ett lag varje dag fram till seriestarten (med ett kortare uppehåll 31/3 - 2/4) ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarna via både hemsida och mailkontakt.

·         Lag
Tvååkers IF
 
·         Hemmaplan
Övrevi
 
·         Huvudtränare
Mattias Lindström
 
·         Placering 2016
12:a division 1 södra (nedflyttning)
 
·         Nyförvärv
Rasmus Andersson, back – Skála IF (Färöarna), David Strutski Persson, back – Halmstad BK, Albin Winbo, mittfält – Varberg GIF, Jasmin Barucic, anfallare – Snöstorp/Nyhem, Anton Nilsson, back, Emanuel Börjesson, mittfält/anfall, Adam Lindgren, mittfält, alla tre uppflyttade från egna ledet.
 
·         Spelarförluster
Nexhat Lika Stafsinge IF, Arben Ajdarevic Vinbergs IF, Sebastian Levinsson HÅFF, Jonathan Ekwall, Erik Ekelundh, båda till Lilla Träslöv, Nikola Ladan Degerfors, Andreas Karlsson, Joakim Sjöhage, båda slutar med fotbollen, Sandeep Mankoo, klubb ej klar
 
·         Målsättning 2017
Vi vill självklart ta steget upp till division 1!

-         Vilka vinner Division 2 VG?
I och med ovanstående svar så säger jag: Tvååkers IF, men jag tror även att Halmia & Eskilsminne kommer vara med i fighten hela vägen in, ett varningens finger för två av nykomlingarna dessutom Assyriska och Hittarp som kommer kunna störa många lag tror jag.

Tack till Andree Johansson för infon.

-         Min analys
Tvååker klarade inte kontraktet i division ett i fjol men man skrapade ändå ihop hela 28 poäng i en riktigt tight serie. Givetvis har man tappat några spelare iochmed nedflyttningen men truppen är ändå till stora delar intakt. Ny tränare blev Mattias Lindström sedan Igor Krulj (tidigare Halmia) lämnat för att bli assisterande i HBK), Mattias, med meriter ifrån landslag och proffsäventyr men mest känd ifrån Helsingborgs IF där han gjorde över 250 matcher under karriären. I truppen finns tidigare Halmianen Erik Ferman. Kommer att vara med topp 5 garanterat, men exakt hur högt upp är svårt att säga.


·         Tips 2017
 
1.
----------------------------------------
2.
----------------------------------------
3. Tvååkers IF
4.
5. Sävedalens IF
6.
7. Hittarps IK
8.
9. Höganäs BK
10.
11. Torslanda IK
12.
----------------------------------------
13.
14.// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr