Inför Division 2 Västra Götaland, Torslanda IK

Ett lag varje dag fram till seriestarten (med ett kortare uppehåll 31/3 - 2/4) ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarna via både hemsida och mailkontakt.

·         Lag
Torslanda IK
 
·         Hemmaplan
Torslandavallen
 
·         Huvudtränare
Emil Alexandersson och Mattias Svensson
 
·         Placering 2016
10:a Div 2 V. Götaland
 
·         Nyförvärv
Andreas Bertilsson MV, Scheriffdeen Abiodun Sulamoi MF, båda från Sävedalens IF. Johan Andersson MV, Joakim Hulteström B, Zackarias Strandell, Max Påhlman B, Noel Zandén B, Eric Lans B/MF, alla uppflyttade från egna U19. Karl Thornberg B, Andreas Haglund MF, båda från IFK Björkö. Hardi Kalkali FW  Kode IF, Niklas Klingberg MF Örgryte IS, Nima Kadivar  MF Kortedala IF
 
·         Spelarförluster
Robin Gustafsson  MV, Hampus Furublad  MF, båda till IK Oddevold. Christopher Lenning B IK Virgo, Philip Lenell  MF Avslutat spel, Mathias Johannesson MF Onsala BK, Oliver Thorsson MF Lerkils IF, Dani Garcia Olsson FW Assyriska BK, Tobias Sundström  MF Klubb ej klar
 
·         Målsättning 2017
Mittenlag

-         Vilka vinner Division 2 VG?
IS Halmia. Outsider Lindome GIF

Tack till Tomas Östlund för infon.

-         Min analys
Torslanda hade problem ifjol och blev till slut bara 10a med fyra poäng ner till nedflyttning. Nu har man tappat en viktig duo till Oddevold och i princip bara fyllt på med produkter från sitt U19. Undantaget är givetvis Niklas Klingberg, en rutinerad räv som varit med länge på hög nivå i bla Örebo, Degerfors och senast i Örgryte. Niklas är faktiskt inte äldre än 31 trots sin rutin och han lär få bära Torslanda på sina axlar under säsongen som kommer. 


·         Tips 2017
 
1.
----------------------------------------
2.
----------------------------------------
3. 
4.
5. Sävedalens IF
6.
7. Hittarps IK
8.
9. Höganäs BK
10.
11. Torslanda IK
12.
----------------------------------------
13.
14.// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr