Inför IS Halmia Herr - Stenungsunds IF

Seriepremiären närmar sig med stormsteg

Förra helgen var det dubbla matcher och befintliga spelare fick sig verkligen en genomkörare, innan helgen var över var disponibla spelare nere på elva-tolv st. 
Nu har man fått en veckas träning i kroppen, eller rehabilitering för vissa.

Saknas gör fortfarande Oskar Gustafsson som kör rehab efter sin smäll mot IFK Malmö. Men är det inte skador så är det sjukdomar i dessa tider, Per Gulda och Adrian Hallsö ligger sjuka och avstår matchen. Tillbaka är Emil Håkansson, Rasmus Bengtsson och Ronny Sabo. Sedan tidigare saknas ju Niclas Taube, Joe Sise och Alexander Sakac. Vad gäller Malte Påhlsson är det osäkert om han kommer att delta då han varit iväg på landslagssamling i veckan.

Fokus på träningarna från nu och fram till seriestart är anfallsspel, där finns det fortfarande mycket att arbeta med enligt tränare Anders Wallin. Man känner sig nöjda med sitt försvarsspel som har satt sig riktigt bra på bara några månader men nu vill man vässa offensiven.

Stenungsund håller till i division 2 norra götaland och det återstår att se om Halmia lyckas hålla sviten vid liv mot div2-motstånd. Fem matcher och fortfarande ingen förlust, dessutom tre raka nollor i insläppta mål innan den numera bortglömda andra halvleken mot IFK Malmö senast.

Avspark lördag 25/3 kl 14.00 på Skedalaheds IP, konstgräs

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr