Inför Division 2 Västra Götaland, Hittarps IK

Ett lag varje dag fram till seriestarten (med ett kortare uppehåll 31/3 - 2/4) ska det bli. Avslutningsvis placerar jag in lagen i tabellen efter vad jag tror och gissar, dvs min personliga åsikt. All information är hämtad från föreningarna via både hemsida och mailkontakt.

·         Lag
Hittarps IK
 
·         Hemmaplan
Laröds IP
 
·         Huvudtränare
Max Mölder
 
·         Placering 2016
1a i div3
 
·         Nyförvärv
Daniel Björnberg, Max Anderberg, Mikael Dahlgren, Markus Werner, Nicklas Nielsen och Rasmus Fristedt
 
·         Spelarförluster
Daniel Olsson, Fredrik Hansson, Jacob Gudiol, Simon Alm, Vlad Madaras
 
·         Målsättning 2017
Etablera oss i tvåan

-         Vilka vinner Division 2 VG?
Eskils, Lindome och Halmia gör upp med Assyriska som dark horse!

Tack till Mattias Hallberg för infon.

-         Min analys
Hittarp tog hem div3 sydvästra götaland i stor stil ifjol, till slut var man sju poäng före tvåan Varbergs GIF i en serie som för övrigt innehöll Snöstorp Nyhem FF. Man var seriens bästa lag både hemma på Laröds IP och på bortaplan. Hittarp var även det lag som gjorde flest mål och släppte in minst, vilket ännu mer bekräftar seriesegern. Något man inte vann var dock skytteligan, men istället valde man att värva skytteligavinnaren Nicklas Nielsen från Kågeröd. Nicklas blir säkert ett bra komplement i anfallet till Robin Staaf som finns i klubben sedan tidigare. Robin, även kallad Mål-Göran, har en proffsförflutet i både Örebro SK i Allsvenskan och i Ängelholm som han anslöt ifrån inför 2016. Ytterligare en spelare att lägga på minnet är nyförvärvet Mikael Dahlgren som anslutit från Landskrona BoIS. Mikael har Allsvenska matcher på kontot med både Landskrona och GAIS och kommer att bli en viktig kugge i det Hittarp som nu avancerat en nivå i seriesystemet. Laget tränas av den 32-åriga Landskronaprofilen Max Mölder, Max som även har tillhört IF Leikin och Laholms FK innan han avancerade i seriesystemet till bla Ängelholm och sedermera Landskrona där han gjorde över 100 matcher. 


·         Tips 2017
 
1.
----------------------------------------
2.
----------------------------------------
3. 
4.
5. Sävedalens IF
6.
7. Hittarps IK
8.
9. Höganäs BK
10.
11.
12.
----------------------------------------
13.
14.// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr