Dubbla storsegrar för dam

Två matcher - två vinster

Damernas helg inleddes med lite teambuilding innan det var dags för träningsmatch mot Div1-kollegan Mossens BK. I solskenet på Halmstad Arena IP avfärdade man motståndarna med klara 6-0 efter en väl genomförd match med stort bollinnehav. Målskyttar: Emmy Zetterberg 2, Alva Johansson, Fanny Kristiansson Ronnstam, Matilde Abrahamsson och Josefin Samuelsson.

På söndagskvällen var det så dags för andra matchen i årets DM. För motståndet stod div3-laget Vessigebro/Ginsten och matchen spelades på Vinåvallen i Vinberg. Någon vidare spänning blev det aldrig utan Halmia trampade gasen i botten och hade 5-0 redan efter en kvart (!). Det lugnade sedan ner sig men slutsiffrorna skrev till hela 8-1 trots allt. Målskyttar: Emmy Zetterberg 4, Lina Eriksson 2, Josefin Samuelsson och Emma Nielsen. 

Nästa match är inte förrän lördag 25/3 kl 14.00 på Halmstad Arena IP mot Qviding FIF. Ett Qviding som vann sin div2-serie och sen kvalade sig upp till div1.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam