Inför damernas helg

Två matcher på två dagar för andra helgen irad

Halmias damer kommer från en storseger i DM mot Laholm
(6-1) förra söndagen. Lördagens motståndare hetter Mossens BK och spelar till vardags i Div1 mellersta götaland. Förra säsongen slutade man 7a i sin div1-serie, då tillhörde man div 1 norra götaland.

Under söndagen väntar ny drabbning i DM när Vessigebro/Ginsten står för motståndet uppe i Vinberg. V/G fick sin första match inställd sedan Vapnö dragit sig ur turneringen och får nu bekänna färg direkt. V/G spelar i div 3 och kom näst sist i serien 2016.

Halmia har valt att lägga fokus på lördagsmatchen och lär mönstra en mycket stark startelva då trion Selma Berggren, Matilde Abrahamsson och Fanny Kristiansson Ronnstam är tillbaka i spel. Saknas gör endast Matilda Olsson som är uttagen till match med allsvenska Vittsjö.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam