Dubbla vinster för herr

Två storsegrar under helgen som gick

Under lördagen spelade Halmias herrar träningsmatch borta mot Div2-laget Kvarnby IK. En mycket bra första halvlek gav ledning för Halmia med 1-0 efter mål av Vuk Lugonjic. Andra halvlek blir lite hackig som det brukar bli med mycket byten men Halmia är fortsatt det bättre laget och går ifrån till 4-0 efter mål av Ronny Sabo, Emil Håkansson och Alexander Hall-Ling. En fin vinst mot ett för dagen blekt Kvarnby.

Söndagen bjöd på premiär i DM där IS Halmia reste till Markaryd för match mot Kornhult/Hishult. Trots en lite blek och seg första halvtimme så hade Halmia ledningen med hela 4-1 i halvtid. I andra var det fortsatt spel mot ett mål och grabbarna gjorde en fin insats överlag och la sig inte på latsidan när siffrorna rann iväg till 10-1 innan domaren blåste av matchen.
Målskyttar: Ola Lindh 2, Isak Petersson 2, Max Turnstedt, Alexander Sakac, Ronny Sabo, Per Gulda, Emil Håkansson, Vuk Lugonjic. 

Ny match redan på onsdag när man tar sig an Alets IK i DM på Kärlekens konstgräs, avspark 20.30. Därefter bortamatch mot Österlen på lördag.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr